GW2 - Autoplay Nerfed or Fixed
Posted by Mystic Worlds [HTML][XML][PERM][FULL] on 3 October 2012, 8:00 am
Post a patch that happened while I was away on business, the Guild Wars 2 autoplay feature no longer by-passes the persistent and insistent "Validate Your Email Address" request. With the 7 days of BS I endured after authentication was turned on en masse, leaving me locked out of my account shortly after launch, there's no way in hell I will ever touch the Send button again. With this recent change, I'm now forced to click cancel every time I log into the game. Boo! Hiss!


· Older Entries >>

Show: [ALL] [NEWS] [BLOGS] [PODCASTS]

Updated Today:
Bethesda Blog [HTML] [XML] [FULL]
DDOcast [HTML] [XML] [FULL]
Gamers with Jobs [HTML] [XML] [FULL]
mmocam! [HTML] [XML] [FULL]
Tobold [HTML] [XML] [FULL]
Zen of Design [HTML] [XML] [FULL]
Updated this Week:
GWJ Conference Call [HTML] [XML] [FULL]
Heartless Gamer [HTML] [XML] [FULL]
MmoQuests.com [HTML] [XML] [FULL]
Raph Koster [HTML] [XML] [FULL]
Terra Nova [HTML] [XML] [FULL]
Updated this Month:
MikeJL Blog [HTML] [XML] [FULL]
Anyway Games [HTML] [XML] [FULL]
Lost Garden [HTML] [XML] [FULL]
MMORPG.COM News [HTML] [XML] [FULL]
Morphisat's Blog [HTML] [XML] [FULL]
No Prisoners, No Mercy [HTML] [XML] [FULL]
Ogrebear's Thoughts [HTML] [XML] [FULL]
The Grouchy Gamer [HTML] [XML] [FULL]
The Old Republic News from Bioware [HTML] [XML] [FULL]
The Ramblings of JoBildo [HTML] [XML] [FULL]
Wolfshead Online [HTML] [XML] [FULL]
World of Warcast [HTML] [XML] [FULL]